Verificati de la cine cumparati SPA-ul

Un spa (cada de hidromasaj) este un ansamblu complex de instalatii si aparatura care ar trebui sa functioneze corect mult timp dupa achizitionarea sa. Din acest motiv este foarte important sa investigati putin producatorul spa-ului, procesul de fabricatie si componentele care intra in structura, pentru a fi siguri ca ati gasit cea mai buna varianta. Sa nu uitati un aspect foarte important “vanzatorul” (dealer-ul).
Retineti, ca si in cazul cumpararii unui automobil, veti avea o relatie stransa cu dealer-ul mult timp dupa achizitie. Pentru ca :
- dealerul va asigura service-ul in garantie si post garantie,
- la el veti gasi consumabile si piese de schimb pentru spa-ul dvs.,
- va fi consultantul dvs. in ceea ce priveste exploatarea spa-ului,
- va poate furniza si recomanda chimicalele necesare mentinerii calitatii apei,
- va ajuta la pregatirea cazii pentru iarna.

Prin urmare reputatia si seriozitatea dealer-ului ar trebui sa fie un criteriu decizional. Informati-va inainte de a cumpara, intrebati-va prietenii, cunostintele, cereti referinte de la dealer. Sunteti pe cale sa cumparati un produs scump, merita sa investiti putin timp in a verifica atat producatorul cat si dealer-ul.

Intrebari la care ar trebui sa aveti raspuns :

Referitor la producator: Este bine cunoscut pe piata? Are o experienta solida in procesul de productie ? Cate spa-uri construieste si vinde intr-un an?
Referitor la dealer : Ati primit referinte pozitive de la cunostinte sau din alte surse? Cat de solida este afacerea lor si de cat timp o fac? Au tehnicieni specializati in domeniul cazilor de hidromasaj? Au capacitatea de a interveni in cel mai scurt timp in caz de avarie?

Filed under: Spa - concept | Posted on November 7th, 2008 by admin

Tags: , , , , ,

Lasati un comentariu

Subiecte

Site-uri de profil

Articole recente

Ultimele comentarii

Copyright © 2022 Piscine si Spa. Toate drepturile rezervate.